Drinks & Bites

Op Festival Roden Proeft komt ook de inwendige mens niets te kort! 
Komt Proeven van al het lekkers dat Festival Roden Proeft te bieden heeft!

Munten kopen is niet nodig.
Bij ons reken je contant af. 

 

Visgerechten van ’t Vishuys

Al jaren een begrip, ’t Vishuys op de Albertsbaan in Roden. Tijdens Festival Roden Proeft kunt u buiten op het terras terecht voor heerlijke visrecepten en uiteraard ook de Hollandse Nieuwe!

Foodtruck 431 CE

Heerlijke saté en nacho’s zijn te vinden bij Foodtruck 431 CE. Met veel liefde en passie bereid met eerlijke ingrediënten! En dat proef je! 

Festival barretjes

Een frisje of een verfrissend glas Jupilair of toch liever een speciaal biertje? Je haalt het bij een van onze festivalbars!  

Spareribs van de Smoker

Heerlijke gegaarde spareribs van de smoker! Lekkerder kun je ze niet krijgen! Bij het betreden van de Albertsbaan proef je de spareribs en burgers al met je neus!

Wine van Cruwijn!

Een wijnbar vol met tal van lekkere wijntjes van Cruwijn! Een walhalla voor de wijnliefhebbers. Rood, wit en rosé, het is allemaal te krijgen!

Varken aan het spit van Restaurant en Grand Café Het Wapen van Drenthe

Een ‘vers’ varken wordt op een authentieke manier gebraden aan een uniek spit. Het rustige slow cookprocess zorgt voor het perfect behouden van de vleessappen, dat resulteert in super mals en sappig vlees met een zeer aangename smaak.

Kom Proeven en laat u verrassen tijdens deze bourgondische trip!

Lakenveldervlees van de Blakervelderhoeve

Proef ons ‘levend erfgoed’ uit Roden! Op de Black Bastard worden heerlijke runderburgers bereid van Lakenvelder rundvlees.

Lakenveldervlees wordt door topkoks tot lekkerste rundvlees van Nederland verkozen! Een uniek oudhollands ras dat nog zeldzamer is dan de tijger. Door ermee te fokken proberen Tessa & Wim de populatie in stand te houden. Het exclusieve vlees van de stieren wordt verkocht als ‘vlees met een goed verhaal’, Hiermee wordt de kudde in stand gehouden. De prachtige koeien lopen aan de rand van Roden. De Blakervelderhoeve levert hiermee aan de consument een traceerbaar en verantwoord stukje vlees uit eigen streek.

Proef en geniet!

X