Festival Roden Proeft

Festival Roden Proeft

De Festivaldag zaterdag d.d. 06 juli 2019 zal in het teken staan van Kroegen.

De Albertsbaan wordt omgebouwd tot een enorme stamkroeg, een locatie waar je ten alle tijden kan binnenstappen en je naast de gezelligheid van andere aanwezigen ook kan genieten van een afwisselend programma van muziek en cabaret. Het festivalprogramma start om 14 uur en eindigt om 19 uur.

Vanachter de bar wordt er deze middag door “kroegbaas” cabaretier Arjan Kleton, tijdens het tappen, verschillende cabaretstukjes opgevoerd. Tijdens de één-tweetjes met moppentopper Jeroen Smits, die aan een grote stamtafel zal zitten, worden de verschillende artiesten of band aangekondigd.   

Kortom, een programma met veel gezelligheid en hilariteit!

Arjan Kleton neemt zaterdagmiddag 6 juli as. de Albertsbaan in Roden over. Als kroegbaas. En dat belooft wat! Met Jeroen Smits (ken je hem nog?) en Café Bolle Jan zet hij Roden op z’n kop. Vanaf 14.00 uur is de Albertsbaan de grootste openlucht-kroeg van Nederland. Wat kun je verwachten: kroegpraat, moppen, muziek, kaas, worst, borrelnootjes, sinas, bier, tafelkleedjes en: heel veel lachen! Noteer in je agenda 06 juli 14.00 uur Albertsbaan Roden en schuif aan! Informeer ook de moppentappers in je omgeving. Die willen dit vast niet missen!
Meer informatie: www.rodenproeft.nl

.

X