Festival Roden proeft

Festival Roden Proeft
Beleef dans. Ondervind muziek. Geniet van kunst. Ervaar de leefbaarheid van Kleine Kernen. Neem de smaken van cultuur waar. Probeer heerlijke hapjes. Leer drankjes kennen. Kom proeven! Proeven met heel je lichaam, met al je zintuigen. Kom proeven in Roden op zaterdag 6 Juli 2019.

Proeven
Festival Roden Proeft is een jaarlijks terugkerend festival in het centrum van Roden en op specifieke locaties. Tijdens dit festival willen we je laten proeven van als het moois de wereld te bieden heeft op het gebied van dans, muziek, cultuur en natuurlijk eten & drinken. Proeven met heel je lichaam en met al je zintuigen is het doel. Festival Roden proeft wordt de ultieme smaaksensatie.

Themajaar
Festival Roden Proeft werkt samen met de gemeente Noordenveld om het themajaar van de gemeente uit te dragen. Hierdoor krijgt Festival Roden Proeft elk jaar een ander thema en zal dan ook geen enkele editie hetzelfde zijn. Het themajaar van 2019 is ‘Kleine Kernen’.

Visie en missie
Festival Roden Proeft moet uitgroeien tot een bovenregionaal, uniek en jaarlijks terugkerend festival dat zowel jong als oud boeit met een sterk cultureel programma. Het Festival biedt een podium aan zowel amateur als professionele podiumkunstenaars.  Festival Roden Proeft zorgt voor verbinding van zowel organisaties, ondernemers en bezoekers en draagt bij aan de leefbaarheid, economische- en culturele ontwikkeling van Roden en de wijde omstreken.

X